donderdag 2 augustus 2012

Dag 20 Miami: South Beach

Je kunt natuurlijk niet in Miami South Beach zitten zonder naar Miami South Beach te gaan.... Sterker nog, waarschijnlijk is dat de meest voor de hand liggende daginvulling van de meeste vakantiegangers hier want voor andere activiteiten (behalve shoppen) is het veel te warm.

Vandaag staat er dus strand op het programma ook al hebben Sofie en Max daar eigenlijk niet zo'n zin in.

Maar eerst wakker worden en opstaan! Dat gaat best goed vandaag. Tussen 8 en half 9 zijn we allemaal wakker en rommelen we lekker op de kamer. Sofie en ik voelen ons minder slap dan gisteren, erg fijn.

We facetimen even met Jeroen en Cristel die in ons huis logeren en zo waar, het huis staat er nog. Eva vindt het heel leuk ons te zien en zwaait enthousiast. Sofie wil graag de konijntjes nog even zien en die blijken gelukkig nog niet op de barbecue beland te zijn. Opa en oma zijn er ook, gezellig!

We ontbijten weer in het hotel. Vandaag zijn de bagels op en doen we het met toast en fruit (en cereals voor Max). Na het ontbijt vragen we nog even bij de balie of Max z'n tweede knuffel al is gevonden maar helaas, ze zijn nog aan het zoeken.

Als we op onze kamer de strandspullen aan het verzamelen zijn wordt er geklopt en staat de manager housekeeping voor de deur, met knuffelrog! Gelukkig, alle knuffels zijn weer terecht, we kunnen weer gerust slapen.

We wandelen naar het strand en huren twee bedjes en een parasol. Met een bon van het hotel kost dit 10 dollar, zonder bon had dat ons 30 dollar gekost dus dat scheelt.

Het strand is hier totaal anders dan aan de golfkust, heel breed en heeeeeeeeel lang. Grote flats achter het strand en heel veel mensen. Hier zit iedereen dus. Maar omdat het strand zo groot is heb je daar geen last van. De zee is ook hier heel mooi van kleur, tropisch groen en blauw.


Max en ik duiken meteen het water in en tot onze verrassing is het water hier kouder! Een paar graden weliswaar maar het voelt echt frisser aan, heerlijk. We houden het lang vol. Vlak voor de kust ligt een grote zandbank waar we naar toe zwemmen en vervolgens verder spelen. Als ik er uit ga gaat Michiel er in en zo wisselen we elkaar een paar keer af. Max blijft de hele tijd in het water.


Sofie heeft vandaag geen zin in zwemmen en vermaakt zich prima onder de parasol met een tijdschrift.


We knabbelen nog wat zoute pretzeltjes weg en houden het vol tot een uur of drie. Dan is ook het derde flesje water op en willen we afkoelen in de airco van het hotel.

We lopen terug, springen even onder de douche en doen dan ons relax-ritueel: verslag maken, muziek luisteren en lezen. Deze keer in de lobby van het hotel want onze kamer wordt net schoongemaakt. Na een uurtje relaxen we in onze kamer verder.

Als we honger beginnen te krijgen lopen we naar Lincoln Road waar we gisteren heel veel restaurants hebben gezien. We belanden bij een Italiaan waar de pizza's heel lekker maar de pasta's niet super blijken te zijn. We wandelen op ons gemakje terug naar het hotel waar we vandaag redelijk vroeg terug zijn. Ook wel eens een keer lekker. Ik zet alvast het verslag online, we lezen wat en kijken nog wat TV. Vermoedelijk gaat de lamp op tijd uit. We hebben een heerlijke rustdag gehad.

Morgen onze laatste hele dag in Florida :-(

6 opmerkingen:

  1. hoy kitty dat word dan je laatste verslag morgen !wat ziet de zee er daar rustig uit je ziet geen hoge golven ,;en er is ruimte genoeg .sofie ligt lekker te lezen onder de parasol ze heeft gelijk '''''relaxs de groeten aan michiel sofie en max en aan jou

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf die gekleurde strandhuisjes on the beach. Wat jammer dat het er al weer bijna op zit voor jullie, ik vond het heel erg leuk om mee te lezen. Jullie hebben echt een super vakantie gehad.
    Geniet nog lekker van de laatste dag en alvast een goede terugreis.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor het meelezen, en voor je leuke reacties tussendoor!

      Verwijderen
  3. kitty ik ben blij'' als ik jullie weer zie'' maar zal die verslagen van jou ook wel missen ik keek er iedere dag naar uit het was zo leuk om te lezen wat jullie deden en de foto's
    geniet morgen van de laatste dag. het is hier half 11 bijna bed tijd ';tot morgen met het laatste verslag groetjes aan allemaal .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker genieten onder de parasol en in het water! Genieten.

    BeantwoordenVerwijderen